Skowrel to firma z Wrocławia, która od ponad 10 lat świadczy kompleksowe usługi elektryczne. Nasza oferta obejmuje projektowanie oraz wykonawstwo instalacji elektrycznych i elektroenergetycznych, a także pomiary i badania instalacji. Zespół... naszych elektryków to wykwalifikowani specjaliści z ponad 20-letnim doświadczeniem w branży, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług. Współpracujemy z Politechniką Wrocławską, co pozwala nam na ciągłe podnoszenie kwalifikacji i dostosowywanie się do nowoczesnych rozwiązań w elektrotechnice.
W ramach naszych usług zajmujemy się także usuwaniem awarii instalacji elektrycznych. Nasi elektrycy skutecznie eliminują uszkodzenia, co czyni naszą ofertę atrakcyjną dla przedsiębiorstw, deweloperów oraz osób prywatnych. W ciągu lat zrealizowaliśmy tysiące zleceń na terenie Wrocławia i okolic, co potwierdza nasze doświadczenie i profesjonalizm. Dodatkowo, oferujemy analizy jakości energii oraz kompensację mocy biernej, co może pomóc w obniżeniu kosztów energii elektrycznej.
Nasza firma stawia na jakość i bezpieczeństwo, dlatego wszyscy pracownicy posiadają odpowiednie uprawnienia SEP oraz wykształcenie techniczne. Zapraszamy do współpracy i skorzystania z naszych usług, które są dostosowane do potrzeb każdego klienta.