An Accelerated Journey Started by Two Perfectionists!
It all started with Dr. M. Erdogan and Dr. G. Bilgin’s passion for advancement in hair transplantation. Devoting years of experience to FUE hair transplantation techniques, two perfectionists... showed their difference in hair transplantation by establishing of Smile Hair Clinic in 2018.
Since then, Smile Hair Clinic has been a global benchmark for best-in-class medical hair transplantation clinics in the region. Its reputation has been celebrated by many authorities including BBC Healthcare Tourism Documentary Series.
Smile Hair Clinic is re-located to the financial district of East Istanbul and continues its operation in its 7-floor, elegantly designed, high–tech clinic building where a team of 100+ well-trained staff is working. The quality and excellence of hair transplantation operations depend on intensive training procedures. Every team member at Smile is well-trained and tested by True™ Philosophy success criteria.
Che dire.. Clinica eccezionale staff e medici molto professionali e gentili ti fanno sentire sin da subito a casa.. Sono molto soddisfatto di aver scelto questa fantastica clinica. Grazie
Yarım yıl önce erkek kardeşimde elde ettiğim iyi sonuçlardan sonra (başının tepesindeki küçük bir adadan kalın bir saç çizgisine) ben de smile kliniğine gitmeye karar verdim. Sadece 10 gün önce olmasına rağmen bunu yaptığım için çok mutluyum. Her şey çok iyi organize edilmişti. İstanbul havaalanından alındım ve Park inn Hotel'e getirildim. Otel temizdi ve otelin restoranında akşam geç saatlerde bile benim için iyi yemekler olmasına sevindim. Ameliyat sonrası oda cihazı büyük bir artıydı. Klinik çok temiz ve profesyonel. Dr. Mehmet Ziroğlu ve ekibi en başından beri aklımdakileri anladı ve doğal görünümlü bir saç çizgisi elde etmeme yardımcı oldu. Kendimi emin ellerde hissettim. Daha sonra herhangi bir sorum olursa WhatsApp'tan 7/24 ulaşılabilir durumdalar. Genel olarak çok memnunum ve smile kliniğini herkese tavsiye ederim. Önümüzdeki aylarda saçlarımın uzamasını görmek için sabırsızlanıyorum....
İstanbul'daki Smile Hair Clinic'i şiddetle tavsiye ederim. İstanbul Havalimanı'na vardığımda biraz gergindim ancak buna gerek yoktu. Ertesi gün otelime ve ardından kliniğe (tertemizdi) götürüldüm. İşlem öncesi ve sonrası her şeyi çok detaylı bir şekilde anlattılar. Vaka yöneticim İlhan her zaman ulaşılabilirdi ve bir şeye ihtiyacım olduğunda çok duyarlıydı. Hasta bakımına odaklanmaları olağanüstü. Çok profesyoneller ve üst düzey bir ekipler
İstanbul Havalimanı'na varışımdan ayrılışıma kadar her şey sorunsuz geçti. İşlemimden bu yana sadece 3 gün geçti, ancak bunun harika bir deneyim olmasına yardımcı olan tüm ekibe teşekkür etmek istiyorum !!!
The entire experience from initial web contact through to post treatment follow-up has been excellent. I attended October 2020 and all Covid precautions were highly professional. I write this review just 2 weeks after the treatment but so far so good, excellent in all respects.
Smile Hair Transplant Clinic Istanbul hakkındaki tüm yorumlar ve deneyimler, bunları oluşturan ve gönderen kişilerin öznel görüşleridir | Bu sayfanın içeriğinden profil sahibi sorumludur |
Profil o zamandan beri aktif 27.02.2020 | Son güncelleme: 04.12.2025
| Rapor profili
{COMPETENCE}
{STAR_COUNT} 5 üzerinden
{RATINGCOUNTER}
Bir yorum gönderin
Erişim kodunuz yoksa, adresinden inceleme göndermek için yetki talep edebilirsiniz.
İşletme profilinizi talep ederek işletmenizi şimdi büyütün ve işletme bilgileriniz üzerinde tam kontrol sahibi olun ve müşterilerle etkileşim kurmak için güçlü araçların kilidini açın.
Profilinizi talep etmenin faydaları:
Müşteri yorumlarına doğrudan yanıt verin
İşletme bilgilerini ve saatlerini güncelleyin
Analitiklere ve müşteri içgörülerine erişin
ProvenExpert'e bir rapor gönderin
Kalite güvencesi, ProvenExpert için en önemli önceliktir ve kullanım şartlarına ve inceleme yönergelerine sıkı sıkıya bağlıdır.
Hala şartların ihlal edildiğini düşünüyorsanız, ProvenExpert kalite güvence ekibi tarafından incelenmek üzere bildirmek için aşağıdaki iletişim formunu kullanabilirsiniz.
Hakeme e-posta gönder
* Gerekli alanlar
Bu incelemeyi adresinde zaten yayınladınız. Tekrar göndermeniz mükerrerliğe yol açabilir. Sırada ne var?