Solar Planet to firma, która od 2005 roku dostarcza kompleksowe rozwiązania energetyczne dla domów, firm i gospodarstw rolnych. Specjalizujemy się w fotowoltaice, magazynach energii oraz pompach ciepła, oferując pełne wsparcie od projektu po... montaż i uzyskanie dotacji. Nasze doświadczenie zdobyte w Niemczech pozwala nam na dostarczanie technologii na światowym poziomie, co przekłada się na zadowolenie naszych klientów.
Wierzymy, że czysta energia to nie tylko technologia, ale także wybór, który zmienia świat. Nasza misja to pomoc w uniezależnieniu się energetycznym, co prowadzi do niższych rachunków i większej niezależności. Oferujemy indywidualnie dopasowane projekty, które maksymalizują potencjał Twojej nieruchomości. Nasi doświadczeni montażyści dbają o każdy szczegół, zapewniając sprawny i bezpieczny montaż.
Po zakończeniu instalacji pozostajemy z naszymi klientami, oferując monitoring oraz serwis, aby zapewnić długotrwałą efektywność systemów. Dodatkowo, informujemy o nowych programach dotacyjnych, co ułatwia przejście na zieloną energię. Nasze usługi obejmują również audyty energetyczne oraz pomoc w uzyskaniu dotacji z programów takich jak Czyste Powietrze.