SOMAMED to centrum medycyny alternatywnej w Kielcach, które oferuje różnorodne terapie naturalne wspierające zdrowie i dobre samopoczucie. Od 2007 roku specjalizujemy się w biorezonansie oraz plazmoterapii, które pomagają w regeneracji organizmu.... Nasze podejście opiera się na indywidualnych potrzebach pacjentów, co pozwala na skuteczne wsparcie w walce z przewlekłymi dolegliwościami.
W SOMAMED korzystamy z nowoczesnego sprzętu oraz innowacyjnych metod, takich jak terapia wodorem molekularnym, magnetoterapia czy terapia terahercowa. Nasz zespół terapeutów posiada doświadczenie w pracy z różnymi schorzeniami, co pozwala na skuteczne dostosowanie terapii do potrzeb każdego pacjenta. Wierzymy, że naturalne metody mogą być doskonałym uzupełnieniem tradycyjnej medycyny.
Nasze usługi obejmują również diagnostykę, w tym biorezonans terapeutyczny, który umożliwia wykrywanie obciążeń organizmu, oraz różnorodne zabiegi fizjoterapeutyczne, które wspierają procesy regeneracyjne. SOMAMED to miejsce, gdzie zdrowie pacjentów jest na pierwszym miejscu, a nasze terapie mają na celu poprawę jakości życia i samopoczucia.