EDP by Soon to firma, która od lat angażuje się w transformację energetyczną, oferując kompleksowe rozwiązania w zakresie energii odnawialnej. Specjalizujemy się w projektowaniu, instalacji oraz serwisowaniu systemów fotowoltaicznych, co pozwala
naszym klientom na korzystanie z energii słonecznej. Naszym celem jest nie tylko redukcja emisji CO₂, ale także pomoc w obniżeniu rachunków za prąd oraz uniezależnienie się od rosnących cen energii. Dzięki współpracy z doświadczonym zespołem inżynierów, zapewniamy najwyższą jakość komponentów oraz pełne wsparcie na każdym etapie inwestycji.
Nasza oferta skierowana jest do różnych grup klientów, w tym firm, gospodarstw rolnych oraz osób prywatnych. Oferujemy elastyczne modele finansowania, które umożliwiają łatwe przystosowanie inwestycji do indywidualnych potrzeb. W ramach EDP by Soon zapewniamy również gwarancję opłacalności inwestycji, co czyni naszą ofertę jedyną taką na polskim rynku. Nasze doświadczenie oraz partnerskie podejście do współpracy sprawiają, że jesteśmy zaufanym partnerem w dziedzinie energii odnawialnej.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług i dołączenia do grona zadowolonych klientów, którzy już teraz cieszą się korzyściami płynącymi z energii słonecznej. Wspólnie możemy przyczynić się do lepszej przyszłości, korzystając z czystych i odnawialnych źródeł energii.