Witaj w SOURCE Studio Pilates, miejscu, gdzie ruch i świadomość ciała łączą się w harmonijną całość. Nasze studio prowadzi Katarzyna Popławska, międzynarodowy trener personalny i grupowy, który z pasją dzieli się swoją wiedzą na temat pilatesu.... Wierzymy, że cierpliwość i wytrwałość są kluczowe w dążeniu do zdrowia i silnego ciała. Pilates to nie tylko forma aktywności fizycznej, ale także sposób na poprawę jakości życia, mobilności oraz równowagi mięśniowej.
Nasza oferta obejmuje różnorodne treningi, zarówno indywidualne, jak i grupowe, dostosowane do potrzeb każdego uczestnika. Dzięki funkcjonalnym ćwiczeniom, które kładą nacisk na wyśrodkowanie, koncentrację i kontrolę, pomagamy w odbudowie równowagi mięśniowej oraz poprawie stabilizacji głębokiej. Zajęcia są dostępne dla wszystkich, niezależnie od wieku czy poziomu zaawansowania, co sprawia, że pilates jest idealnym rozwiązaniem dla osób z dolegliwościami bólowymi oraz sportowców pragnących maksymalizować efektywność swoich treningów.
W SOURCE Studio Pilates stawiamy na jakość i indywidualne podejście do każdego klienta. Nasze treningi są prowadzone w przyjaznej atmosferze, co sprzyja osiąganiu zamierzonych celów. Dołącz do nas i odkryj, jak pilates może zmienić Twoje życie na lepsze.