SPEKTRUM to firma z wieloletnim doświadczeniem w naprawie konsol i komputerów, działająca od 1997 roku. Specjalizujemy się w serwisie urządzeń takich jak PlayStation, Xbox oraz komputery stacjonarne i laptopy. Nasza oferta obejmuje szeroki zakres... usług, w tym wymianę głowic laserowych, naprawy mechanizmów czytników oraz modernizacje układów chłodzenia. Dzięki naszemu doświadczeniu, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie diagnozować oraz naprawiać wszelkie usterki, co czyni nas jednym z wiodących serwisów w Zabrzu.
Wszystkie naprawy realizujemy w maksymalnym czasie 14 dni roboczych, a nasi klienci są na bieżąco informowani o postępach prac. Oferujemy również profesjonalne doradztwo w zakresie wyboru gier i sprzętu, co sprawia, że jesteśmy idealnym miejscem dla pasjonatów gier. Nasza obsługa klienta wyróżnia się indywidualnym podejściem oraz szacunkiem do każdego klienta, co buduje zaufanie i lojalność.
Zachęcamy do odwiedzenia naszego serwisu, gdzie każdy znajdzie pomoc w naprawie swojego sprzętu. Jesteśmy dostępni od poniedziałku do piątku, a w razie potrzeby możliwe są również inne godziny po wcześniejszym uzgodnieniu. Nasza lokalizacja w Zabrzu jest łatwo dostępna, a nasz zespół czeka na Państwa z otwartymi ramionami.