Witamy w Stachurski Auto Detailing, miejscu, gdzie pasja do motoryzacji spotyka się z profesjonalizmem. Nasza firma oferuje kompleksowe usługi detailingowe, które przywracają blask i ochronę lakieru samochodowego. Specjalizujemy się w detailing... zewnętrznym oraz wewnętrznym, dbając o każdy szczegół, aby każdy pojazd opuszczający nasze studio wyglądał jak nowy. Nasze usługi obejmują m.in. aplikację ochronnych folii PPF, polerowanie lakieru oraz pełne czyszczenie wnętrza.
Oferujemy różnorodne pakiety, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów. Pakiet Basic+ to idealne rozwiązanie dla tych, którzy chcą zadbać o swoje auto w przystępnej cenie, natomiast pakiety Silver, Gold i Platinium oferują coraz bardziej zaawansowane usługi, w tym korektę lakieru oraz zabezpieczenie powłokami ceramicznymi. Nasze podejście do klienta jest zawsze indywidualne, co pozwala nam na stworzenie spersonalizowanych rozwiązań, które spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających właścicieli samochodów.
Dzięki naszemu doświadczeniu oraz nowoczesnemu zapleczu technicznemu, jesteśmy w stanie sprostać wszelkim wyzwaniom związanym z pielęgnacją samochodów. Naszym celem jest nie tylko poprawa estetyki pojazdu, ale także zapewnienie długotrwałej ochrony przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i przekonania się, jak wiele może zyskać Państwa auto.