ALL CARS to firma zajmująca się złomowaniem i kasacją pojazdów w Lubowidzu. Oferujemy kompleksowe usługi związane z demontażem samochodów wszystkich typów. Nasza stacja demontażu przyjmuje pojazdy, które są już nieużyteczne, a także zapewnia... możliwość ich transportu za pomocą lawety. Ceny usług ustalamy indywidualnie, co pozwala na dostosowanie oferty do potrzeb klienta.
W ramach naszej działalności sprzedajemy również części samochodowe pochodzące z demontażu. Klienci mogą skontaktować się z nami telefonicznie lub skorzystać z platformy Allegro, aby zakupić potrzebne elementy. Nasza oferta obejmuje szeroki asortyment części, co sprawia, że jesteśmy w stanie zaspokoić różnorodne potrzeby naszych klientów.
Aby skorzystać z naszych usług, klienci muszą dostarczyć odpowiednie dokumenty, takie jak dowód rejestracyjny, umowa kupna-sprzedaży oraz dowód osobisty właściciela pojazdu. W przypadku, gdy właściciel nie może osobiście stawić się w naszej stacji, wymagana jest pisemna zgoda na dokonanie kasacji. Dbamy o to, aby cały proces był jak najbardziej przejrzysty i komfortowy dla naszych klientów.