Stacja Kontroli Pojazdów AUTO-JANUS w Krzeszowicach oferuje kompleksowe usługi związane z badaniami technicznymi pojazdów. Nasza stacja zapewnia szybkie i rzetelne przeglądy okresowe, które są niezbędne do utrzymania pojazdu w dobrym stanie... technicznym. Dzięki nowoczesnym urządzeniom diagnostycznym, nasi wykwalifikowani diagności są w stanie szybko ocenić stan techniczny pojazdu oraz zidentyfikować ewentualne usterki. Klienci mogą liczyć na fachowe doradztwo oraz pomoc w zakresie rejestracji pojazdów.
Oferujemy szeroki zakres badań technicznych, w tym badania pojazdów przystosowanych do zasilania gazem, pojazdów uprzywilejowanych oraz motocykli. Nasza stacja wykonuje również badania powypadkowe oraz kompleksowe sprawdzenie pojazdu przed zakupem. Dzięki regularnym szkoleniom, nasi pracownicy są na bieżąco z aktualnymi przepisami oraz nowinkami technicznymi, co pozwala nam na świadczenie usług na najwyższym poziomie.
W przypadku stwierdzenia usterki, istnieje możliwość naprawy w naszym warsztacie, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej kompleksową. Klienci mogą również skorzystać z naszych usług wulkanizacyjnych oraz z bogatej oferty części zamiennych dostępnych w naszym sklepie. Zapraszamy do odwiedzenia naszej stacji i skorzystania z naszych usług, które zapewnią Państwu bezpieczeństwo na drodze.