Stacja Kontroli Pojazdów DANCARS to nowoczesny punkt, który oferuje kompleksowe usługi związane z przeglądami technicznymi pojazdów. Zlokalizowana w Dąbrowie Górniczej, przy ulicy Podlesie, zapewnia łatwy dostęp dla wszystkich kierowców. Nasza... stacja obsługuje pojazdy do 3,5 tony, motocykle oraz przyczepy, a także oferuje usługi dla taksówek i szkół jazdy. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w branży motoryzacyjnej, możemy zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług oraz pełne bezpieczeństwo na drodze.
W DANCARS przeprowadzamy szczegółowe przeglądy techniczne, które obejmują kontrolę zawieszenia, hamulców, oświetlenia oraz badania techniczne przed zakupem pojazdu. Nasze usługi są dostosowane do potrzeb klientów indywidualnych oraz biznesowych. Oferujemy również wydawanie zaświadczeń o zamontowaniu haka holowniczego oraz przeglądy powypadkowe, które są niezbędne po zdarzeniach drogowych. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów, którzy dbają o każdy detal, aby zapewnić pełną sprawność techniczną pojazdów.
Dzięki dogodnym godzinom otwarcia oraz lokalizacji blisko głównych tras, DANCARS jest idealnym miejscem dla wszystkich, którzy cenią sobie profesjonalizm i szybkość obsługi. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i umówienia się na przegląd już dziś.