InterAuto Kraków to autoryzowany salon i serwis samochodów marki Škoda, który oferuje kompleksowe usługi związane z obsługą pojazdów. W ramach działalności stacji kontroli pojazdów klienci mogą skorzystać z profesjonalnych przeglądów technicznych,... które są niezbędne do zapewnienia bezpieczeństwa na drodze. Nasza stacja dysponuje nowoczesnym wyposażeniem oraz wykwalifikowanym personelem, co gwarantuje rzetelność i dokładność przeprowadzanych badań.
Oferujemy również szeroki zakres usług serwisowych, w tym naprawy mechaniczne oraz diagnostykę komputerową. Dzięki temu nasi klienci mogą być pewni, że ich pojazdy są w dobrych rękach. Nasza stacja kontroli pojazdów jest dostępna dla wszystkich właścicieli samochodów, niezależnie od marki, co czyni naszą ofertę jeszcze bardziej atrakcyjną.
Dodatkowo, w InterAuto Kraków zapewniamy pomoc w zakresie likwidacji szkód oraz assistance 24h, co sprawia, że jesteśmy kompleksowym partnerem w zakresie obsługi motoryzacyjnej. Naszym celem jest zapewnienie najwyższej jakości usług oraz satysfakcji naszych klientów, dlatego nieustannie rozwijamy naszą ofertę i dostosowujemy ją do potrzeb rynku.