Stara Przepompownia 2.0 to wyjątkowe miejsce w Ostrowie Wielkopolskim, które łączy w sobie funkcje klubu muzycznego oraz przestrzeni do organizacji różnorodnych wydarzeń. Oferujemy ponad 1000 m² nowoczesnej przestrzeni, która może być dostosowana... do charakteru Twojego eventu. Nasze wyposażenie obejmuje profesjonalne nagłośnienie, oświetlenie oraz pełną obsługę techniczną, co sprawia, że każde wydarzenie staje się niezapomnianym przeżyciem.
W Starej Przepompowni 2.0 organizujemy różnorodne imprezy, w tym konferencje, gale, bankiety oraz integracje zespołowe. Nasz zespół zadba o każdy szczegół, oferując kompleksową organizację wydarzeń od pomysłu po realizację. Współpracujemy z DJ-ami, muzykami, tancerzami oraz artystami scenicznymi, co pozwala na stworzenie unikalnej atmosfery podczas każdego wydarzenia.
Dodatkowo, oferujemy również noclegi w komfortowo wyposażonych pokojach, co czyni nas idealnym miejscem na dłuższy pobyt. Nasze pokoje są zadbane i nowocześnie urządzone, co zapewnia wygodę i relaks po intensywnym dniu. Stara Przepompownia 2.0 to miejsce, które łączy w sobie rozrywkę, komfort oraz profesjonalizm.