Jestem doświadczonym specjalistą, który osobiście zadba o Twój komputer, laptop i inne urządzenia. Niezależnie od problemu możesz liczyć na moją fachową pomoc. Oferuję szeroki zakres usług, w tym składanie komputerów, czyszczenie i konserwację,
naprawę, upgrade oraz naprawę sieci Wi-Fi/LAN. Dzięki mojemu doświadczeniu w serwisowaniu komputerów, mogę skutecznie rozwiązywać różnorodne problemy sprzętowe i programowe.
Czyszczenie i konserwacja to kluczowe usługi, które oferuję, aby Twój komputer działał sprawnie. Regularne czyszczenie z kurzu oraz wymiana pasty termoprzewodzącej na procesorze i karcie graficznej zapewniają cichą i wydajną pracę. W przypadku problemów z komputerem, takich jak brak obrazu czy niska wydajność, natychmiast zajmę się usterką i znajdę rozwiązanie.
Dodatkowo, oferuję usługę składania komputerów dostosowanych do indywidualnych potrzeb klientów. Gwarantuję dobór komponentów wysokiej jakości oraz profesjonalną obsługę od A do Z. Dzięki moim usługom, Twój komputer zyska drugie życie, a Ty będziesz mógł cieszyć się jego pełną wydajnością.