Siłownia Strefa Gym & Fitness w Lublinie to idealne miejsce dla osób pragnących rozwijać swoje umiejętności sportowe oraz poprawić kondycję fizyczną. Oferujemy możliwość treningu bez umowy i zobowiązań, co sprawia, że każdy może do nas dołączyć w... dogodnym dla siebie czasie. Nasza siłownia to przestrzeń, w której możesz ćwiczyć pod okiem doświadczonych trenerów, w tym specjalistów w dziedzinie trójboju siłowego. Dzięki różnorodnym zajęciom grupowym, każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od poziomu zaawansowania.
W Strefie Gym & Fitness organizujemy również sekcję trójboju siłowego, gdzie możesz doskonalić swoje umiejętności i zdobywać nowe. Nasz zespół składa się z profesjonalnych trenerów, którzy pomogą Ci w osiągnięciu zamierzonych celów. Dodatkowo, w naszym klubie odbywają się zajęcia prowadzone przez znanych sportowców, takich jak Kamil Jabłoński, Mistrz Świata w siłowaniu na rękę. To doskonała okazja, aby uczyć się od najlepszych i rozwijać swoje umiejętności w przyjaznej atmosferze.
Zachęcamy do zapisania się na zajęcia oraz zakupu karnetu online. Nasza siłownia jest otwarta przez cały tydzień, co daje możliwość elastycznego planowania treningów. Akceptujemy różne karty sportowe, co ułatwia korzystanie z naszych usług. Dołącz do nas i przekonaj się, jak wiele możesz osiągnąć w Strefie Gym & Fitness.