Witamy w naszej drukarni wielkoformatowej, gdzie specjalizujemy się w wydrukach o dużych formatach. Oferujemy szeroki wachlarz produktów, w tym folie monomeryczne, banery, siatki Mesh oraz roll-upy. Nasze folie monomeryczne dostępne są w różnych
wariantach, takich jak błyszczące, matowe czy transparentne, co sprawia, że idealnie nadają się do wyklejania tablic reklamowych oraz aranżacji stoisk targowych. Banery, zarówno laminowane, jak i powlekane, są doskonałym rozwiązaniem dla reklam krótkookresowych oraz długookresowych, a siatki Mesh charakteryzują się dużą przepuszczalnością powietrza i światła, co czyni je idealnymi do dużych grafik na budynkach.
Nasza oferta obejmuje również fototapety, które występują w różnych strukturach, takich jak gładka, piaskowa czy betonowa. Dzięki zastosowaniu nowoczesnych technologii druku, nasze produkty cechują się wysoką jakością i estetyką. Oferujemy także papiery plakatowe oraz BlueBack, które są idealne do ekspozycji zewnętrznych i bilbordów. Nasze urządzenia drukarskie, w tym plotery i drukarki, pozwalają na realizację nawet najbardziej wymagających projektów, zapewniając jednocześnie szybki czas realizacji.
Zachęcamy do skorzystania z naszych usług, które są dostosowane do potrzeb zarówno klientów indywidualnych, jak i biznesowych. Nasza drukarnia to miejsce, gdzie jakość spotyka się z profesjonalizmem, a każdy projekt traktowany jest z należytą starannością.