Studio Port to drukarnia wielkoformatowa z siedzibą w Gdyni, specjalizująca się w druku ekologicznym. Oferujemy szeroki wachlarz usług, w tym druk naklejek, plakatów oraz banerów. Nasze wydruki są realizowane w technologii eco solwentowej, co... sprawia, że są przyjazne dla środowiska i zdrowia. Dzięki zastosowaniu certyfikowanych atramentów, spełniamy rygorystyczne normy europejskie, co gwarantuje wysoką jakość i bezpieczeństwo naszych produktów.
W naszej ofercie znajdziesz różnorodne rodzaje folii do naklejek, w tym standardowe, plombowe, metalizowane oraz fluorescencyjne. Drukujemy na oryginalnych foliach, które dobieramy indywidualnie do każdego zlecenia, co pozwala na uzyskanie efektownych i trwałych produktów. Oferujemy również możliwość konfekcjonowania naklejek w rolach, arkuszach lub jako pojedyncze sztuki, co zwiększa ich funkcjonalność.
Nasze plakaty to doskonały sposób na odmianę wnętrza biura czy mieszkania. Wydruki realizowane są przy użyciu nowoczesnych ploterów fotograficznych, co zapewnia doskonałą jakość i odwzorowanie kolorów. Oferujemy także obrazy na płótnie, które dzięki specjalnej powłoce i ekologicznej technologii druku, idealnie nadają się do wnętrz użyteczności publicznej. Zapraszamy do kontaktu w celu uzyskania wyceny oraz szczegółowych informacji o naszych usługach.