Studio Reklamy MIM działa na rynku od 2002 roku, oferując kompleksowe usługi reklamowe dla firm. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, zlecenia naszych klientów są realizowane z najwyższą starannością i precyzją. Współpracujemy z różnorodnymi... klientami, w tym z sieciami sklepów takimi jak Sklep Polski, Salon Mody Elka, Sklepy Julia oraz Chata Polska. Nasza oferta obejmuje szeroki wachlarz usług, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb każdego klienta.
W ramach naszych usług wykonujemy projekty graficzne oraz druki wielkoformatowe na różnych materiałach, takich jak folie samoprzylepne, banery, folie One Way Vision, flagi, papier billboardowy, litery przestrzenne oraz kasetony świetlne. Oferujemy również montaż tych materiałów reklamowych, co pozwala nam zapewnić kompleksową obsługę. Nasze doświadczenie w oklejaniu samochodów, autobusów, okien oraz tablic bilboardowych sprawia, że jesteśmy w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym zleceniom.
Każde zlecenie traktujemy jako nowe wyzwanie, do którego podchodzimy z pełnym zaangażowaniem. Naszym celem jest nie tylko zrealizowanie projektu, ale także zadowolenie klienta z efektów naszej pracy. Dzięki temu, że stawiamy na jakość i profesjonalizm, zyskaliśmy zaufanie wielu firm, które chętnie korzystają z naszych usług.