Studio Tu i Teraz to wyjątkowe miejsce w Kielcach, które łączy pasję do jogi, bodyartu i pilatesu. Nasza przestrzeń została stworzona z myślą o tych, którzy pragną zatrzymać się w codziennym biegu i odnaleźć harmonię między ciałem a umysłem.... Oferujemy różnorodne zajęcia, które pozwalają na holistyczne podejście do zdrowia, w tym Hatha Jogę, Łagodną Jogę, Pilates oraz Joga Relaksacyjną. Każda z tych form ruchu ma na celu poprawę kondycji fizycznej oraz mentalnej, a także wprowadzenie spokoju i równowagi w życie uczestników.
Regularna praktyka w naszym studiu przynosi wiele korzyści. Uczestnicy zauważają poprawę elastyczności, siły oraz ogólnego samopoczucia. Wspieramy rozwój osobisty poprzez techniki mindfulness, medytacje oraz warsztaty, które pomagają w głębszym relaksie i odprężeniu. Nasze zajęcia są prowadzone przez doświadczonych instruktorów, którzy z pasją dzielą się swoją wiedzą i umiejętnościami.
Zapraszamy do odkrywania siebie w atmosferze wsparcia i pozytywnej energii. W Studio Tu i Teraz każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od poziomu zaawansowania. Nasza oferta jest skierowana do osób, które pragną zadbać o swoje zdrowie w sposób całościowy, łącząc pracę z ciałem, umysłem i duchem.