Studio Drukarnia to dynamicznie rozwijająca się agencja reklamowa, która od 2014 roku oferuje kompleksową obsługę w zakresie projektowania, druku i reklamy. Nasza siedziba znajduje się na granicy Krakowa i Wieliczki, co pozwala nam na efektywną... współpracę z klientami z tych oraz pobliskich miejscowości. Specjalizujemy się w tworzeniu unikalnych projektów graficznych, które przyciągają uwagę i skutecznie komunikują wartości firm. W naszej ofercie znajdą Państwo szeroki wachlarz usług, od identyfikacji wizualnej po druk materiałów reklamowych najwyższej jakości.
W naszej drukarni realizujemy zlecenia na wizytówki, ulotki, plakaty, katalogi oraz wiele innych materiałów. Dzięki nowoczesnym technologiom druku, jesteśmy w stanie dostarczyć produkty, które wyróżniają się na tle konkurencji. Oferujemy również bogaty wybór gadżetów reklamowych, takich jak koszulki, kubki czy długopisy, które pomogą w budowaniu rozpoznawalności marki. Nasze projekty są dostosowane do indywidualnych potrzeb klientów, co sprawia, że każdy produkt jest unikalny i funkcjonalny.
Zajmujemy się także reklamą zewnętrzną, oferując profesjonalne znakowanie budynków, produkcję kasetonów oraz montaż szyldów. Nasze rozwiązania są trwałe i estetyczne, co pozwala na skuteczną promocję w przestrzeni publicznej. Wierzymy, że odpowiednia reklama ma moc zmieniania rzeczywistości, dlatego każde zlecenie traktujemy jako nowe wyzwanie, które pozwala nam na wykreowanie czegoś wyjątkowego.