Firma Support4U oferuje kompleksową obsługę informatyczną dla przedsiębiorstw oraz osób fizycznych. Nasze usługi obejmują outsourcing IT, który zawiera abonament IT, wdrożenia usług oraz utrzymanie infrastruktury IT. Dzięki naszym rozwiązaniom,... klienci mogą skupić się na swoim biznesie, a my zajmiemy się wszelkimi aspektami technicznymi. Nasze doświadczenie w branży pozwala nam dostarczać usługi na najwyższym poziomie, co przekłada się na zadowolenie naszych klientów.
W ramach naszych usług oferujemy administrację serwerów, w tym instalację i konfigurację serwerów Windows oraz Linux, a także zarządzanie kontami użytkowników i bezpieczeństwem. Dodatkowo, zajmujemy się serwisem stacji roboczych, co obejmuje instalację systemów operacyjnych, usuwanie wirusów oraz konserwację sprzętu komputerowego. Nasze działania są ukierunkowane na zapewnienie ciągłości działania infrastruktury IT oraz minimalizację ryzyka awarii.
Nasza oferta obejmuje również projektowanie i budowę sieci komputerowych, instalację urządzeń zabezpieczających oraz zarządzanie bezpieczeństwem infrastruktury. Dzięki naszym usługom, klienci mogą być pewni, że ich dane są chronione, a systemy działają sprawnie. Oferujemy także audyty sprzętu i oprogramowania, co pozwala na identyfikację potencjalnych problemów oraz ich szybką eliminację.