SurfBurger to miejsce, gdzie smak i jakość spotykają się w doskonałych hamburgerach. Nasze burgery wołowe przygotowywane są z 180g świeżej wołowiny, podawane w maślanej bułce wypiekanej według naszej unikalnej receptury. Oferujemy również soczyste... burgery z kurczakiem oraz szarpaną wieprzowiną, które zachwycają smakiem i aromatem. Każdy kęs to prawdziwa uczta dla podniebienia.
W naszej ofercie znajdziesz także burgery wegetariańskie, w których wykorzystujemy 150g kotleta roślinnego Planeat, serwowanego w wegańskiej bułce brioche. Dla miłośników frytek mamy Dirty Fries oraz Smashed Potatoes, które idealnie dopełnią Twoje zamówienie. Nasze burgery „Smasssh” to prawdziwa rewolucja – podwójny kotlet wołowy, chrupiący z zewnątrz, a soczysty w środku, serwowany w ziemniaczanej bułce.
Nie zapominamy również o najmłodszych, oferując menu dziecięce, które z pewnością przypadnie im do gustu. SurfBurger to nie tylko jedzenie, to doświadczenie kulinarne, które przeniesie Cię w różne zakątki świata dzięki inspiracjom z Azji. Spróbuj naszych nowości i odkryj smaki, które na długo pozostaną w Twojej pamięci.