Świebodzińskie Towarzystwo Budownictwa Społecznego Sp. z o.o. od 2001 roku specjalizuje się w zarządzaniu nieruchomościami, oferując kompleksowe usługi administracyjne zarówno dla własnych zasobów, jak i powierzonych. Nasza firma dysponuje... wykwalifikowaną kadrą, która posiada niezbędne umiejętności i doświadczenie w branży. Dzięki temu jesteśmy w stanie zapewnić naszym klientom wysoką jakość usług oraz profesjonalne doradztwo w zakresie zarządzania nieruchomościami.
W ramach naszej działalności zajmujemy się nie tylko administrowaniem budynkami, ale również organizowaniem zebrań rocznych Wspólnot Mieszkaniowych oraz przeprowadzaniem przeglądów technicznych. Regularnie informujemy naszych najemców o zmianach w regulaminach oraz stawkach czynszowych, co pozwala na utrzymanie przejrzystości i zaufania w relacjach z klientami. Naszym celem jest zapewnienie stabilnych warunków najmu oraz dbałość o odpowiedni standard utrzymania budynków i infrastruktury.
Dzięki wprowadzeniu innowacyjnych rozwiązań, takich jak przedpłatowy system poboru wody, staramy się dostosować do potrzeb naszych najemców, oferując im elastyczne i korzystne warunki korzystania z naszych usług. Jesteśmy otwarci na współpracę i zawsze gotowi do pomocy w rozwiązywaniu problemów związanych z najmem oraz zarządzaniem nieruchomościami.