Witamy w Świerkowej 3, autorskiej rodzinnej szkole języka angielskiego w Redzie. Nasza szkoła to miejsce, gdzie nauka języka angielskiego staje się przyjemnością. Oferujemy zajęcia dla dzieci, młodzieży oraz dorosłych, dostosowane do różnych... poziomów zaawansowania. Nasz zespół składa się z doświadczonych lektorów, którzy z pasją przekazują wiedzę i pomagają uczniom przełamać bariery językowe.
W Świerkowej 3 stawiamy na indywidualne podejście do każdego ucznia. Nasze metody nauczania są innowacyjne i oparte na praktycznych umiejętnościach komunikacyjnych. Organizujemy również warsztaty tematyczne, które pozwalają na lepsze zrozumienie języka angielskiego w kontekście codziennych sytuacji. Dzięki temu uczniowie mogą rozwijać swoje umiejętności w naturalny sposób, a nauka staje się bardziej angażująca.
Nasza szkoła to nie tylko nauka, ale także społeczność. Angażujemy się w różne inicjatywy, takie jak warsztaty dla rodziców czy udział w kampaniach społecznych. Wierzymy, że edukacja powinna być zrównoważona i wspierać rozwój nie tylko językowy, ale także osobisty. Zapraszamy do dołączenia do naszej rodziny językowej i odkrycia radości z nauki angielskiego.