SYSTEM-WEB to firma oferująca kompleksowe usługi w zakresie systemów ochrony, w tym alarmów oraz monitoringu. Specjalizujemy się w montażu systemów alarmowych marki SATEL, które obejmują zarówno instalacje przewodowe, jak i bezprzewodowe. Nasze... usługi obejmują również naprawy, modernizacje oraz okresowe przeglądy, co zapewnia długotrwałe i niezawodne działanie systemów zabezpieczeń. Dzięki naszym rozwiązaniom, klienci mogą czuć się bezpiecznie, wiedząc, że ich mienie jest odpowiednio chronione.
W zakresie monitoringu oferujemy profesjonalną pomoc w doborze odpowiednich systemów CCTV oraz CCTV IP. Współpracujemy z renomowanymi markami, takimi jak BCS i Hikvision, co gwarantuje wysoką jakość naszych usług. Instalujemy kamery oraz rejestratory, które umożliwiają zdalny podgląd z telefonu, tabletu czy komputera. Nasze systemy monitoringu są idealnym rozwiązaniem dla firm, domów oraz wspólnot mieszkaniowych, które pragną skutecznie zabezpieczyć swoje mienie przed wandalizmem i innymi zagrożeniami.
Dodatkowo, oferujemy usługi informatyczne, w tym outsourcing, wsparcie w zakresie zabezpieczeń danych oraz obsługę sieci. Nasze doświadczenie pozwala nam skutecznie doradzać klientom w zakresie tworzenia kopii zapasowych oraz ochrony przed wirusami i atakami sieciowymi. Jesteśmy przedstawicielem firm ESET i Kaspersky, co pozwala nam zapewnić naszym klientom najwyższy poziom ochrony ich danych.