ERP Serwis to firma, kt贸ra specjalizuje si臋 w dostarczaniu nowoczesnych rozwi膮za艅 informatycznych dla przedsi臋biorstw. Nasza oferta obejmuje wdro偶enia system贸w ERP, takich jak Comarch ERP XL, Optima, Altum oraz e-Zdrowie. Dzi臋ki naszym us艂ugom,
klienci mog膮 zyska膰 pe艂n膮 kontrol臋 nad procesami biznesowymi, co przek艂ada si臋 na zwi臋kszenie efektywno艣ci i konkurencyjno艣ci na rynku. Nasze do艣wiadczenie oraz elastyczno艣膰 w podej艣ciu do potrzeb klient贸w pozwala nam dostosowa膰 rozwi膮zania do specyfiki ka偶dej firmy.
W ramach naszych us艂ug oferujemy r贸wnie偶 szkolenia, kt贸re pomagaj膮 w pe艂nym wykorzystaniu mo偶liwo艣ci system贸w ERP. Zdajemy sobie spraw臋, 偶e wdro偶enie nowego oprogramowania to nie tylko technologia, ale tak偶e zmiana w organizacji pracy. Dlatego stawiamy na kompleksowe wsparcie, kt贸re obejmuje zar贸wno aspekty techniczne, jak i merytoryczne. Naszym celem jest, aby ka偶dy klient czu艂 si臋 pewnie w korzystaniu z nowoczesnych narz臋dzi, kt贸re oferujemy.
Dodatkowo, ERP Serwis jest partnerem roku 2022 w kategorii zaawansowanego wdro偶enia Comarch BI Point, co potwierdza nasz膮 wysok膮 jako艣膰 us艂ug. Wspieramy firmy w optymalizacji proces贸w produkcyjnych oraz zarz膮dzaniu bud偶etem, co jest kluczowe w dzisiejszym dynamicznym 艣rodowisku biznesowym. Nasze podej艣cie do klienta oraz innowacyjne rozwi膮zania sprawiaj膮, 偶e jeste艣my liderem w bran偶y us艂ug informatycznych.