Szelge to biuro projektowe specjalizujące się w projektowaniu oraz nadzorze instalacji elektrycznych. Działamy na rynku od 2014 roku, zdobywając doświadczenie w realizacji różnorodnych projektów, w tym tych o najwyższym prestiżu. Nasz zespół... ekspertów z pasją podchodzi do każdego zlecenia, niezależnie od jego skali. Dążymy do zapewnienia najwyższej jakości obsługi, zwracając uwagę na najdrobniejsze detale, co sprawia, że klienci chętnie wracają do nas z kolejnymi projektami.
Nasze usługi obejmują nie tylko instalacje elektryczne, ale także nadzór nad projektami oraz dokumentację. W ofercie znajdują się również instalacje teletechniczne, systemy awaryjnego zasilania oraz doradztwo techniczne. Dzięki naszemu doświadczeniu i zaangażowaniu, potrafimy sprostać nawet najbardziej wymagającym oczekiwaniom klientów. Współpracujemy z różnymi inwestycjami, co pozwala nam na ciągły rozwój i doskonalenie naszych umiejętności.
W Szelge wierzymy, że każdy projekt to nowe wyzwanie, które traktujemy z równą uwagą. Nasze podejście do klienta oraz dbałość o szczegóły zostały docenione przez wielu zadowolonych klientów, którzy chętnie dzielą się swoimi pozytywnymi doświadczeniami. Jesteśmy gotowi na nowe wyzwania i z przyjemnością podejmiemy się realizacji kolejnych projektów.