Szkoła Języków Obcych WORLD, założona w 2002 roku, specjalizuje się w nauczaniu języków obcych, takich jak angielski, niemiecki, francuski, hiszpański i włoski. Nasza oferta obejmuje kursy dla dzieci, młodzieży oraz dorosłych, prowadzone w małych
grupach, co zapewnia efektywną naukę. Zajęcia odbywają się w przyjaznej atmosferze, a nasi lektorzy to doświadczeni specjaliści, w tym native speakerzy. W SJO WORLD stawiamy na indywidualne podejście do każdego ucznia, co pozwala na dostosowanie programu nauczania do jego potrzeb.
Nasza szkoła jest partnerem Wydawnictwa Cambridge, co umożliwia nam oferowanie wsparcia metodycznego oraz przygotowanie do egzaminów Cambridge English Qualifications. Dzięki 20-letniemu doświadczeniu w branży, możemy zapewnić wysoką jakość kształcenia oraz 100% zdawalności egzaminów. Oferujemy również kursy dla firm, które są dostosowane do specyficznych potrzeb klientów, zarówno w siedzibie szkoły, jak i w miejscu pracy.
W SJO WORLD dbamy o ciągły rozwój naszych metod nauczania, co pozwala nam na efektywne przekazywanie wiedzy. Regularne ewaluacje i feedback od kursantów pomagają nam w doskonaleniu oferty. Zapraszamy do kontaktu i skorzystania z naszych kursów, które są dostępne w różnych formatach, w tym zdalnych i hybrydowych.