Szkoła językowa English Institute w Gdańsku oferuje kursy języka angielskiego, które odbywają się zarówno stacjonarnie, jak i online. Nasza metoda Callana pozwala na naukę cztery razy szybciej niż tradycyjne metody, co sprawia, że uczniowie już od... pierwszych zajęć zaczynają mówić pełnymi zdaniami. Kursy są dostępne dla wszystkich, niezależnie od wieku i poziomu zaawansowania, co czyni naszą ofertę bardzo elastyczną i dostosowaną do potrzeb uczniów.
W naszej szkole stawiamy na praktyczne umiejętności językowe, a nie tylko na teorię. Uczniowie mają możliwość uczestniczenia w lekcjach próbnych, które są bezpłatne i niezobowiązujące. Dzięki temu mogą przekonać się o skuteczności naszej metody oraz atmosferze panującej podczas zajęć. Oferujemy również kursy dla firm, które mogą odbywać się w siedzibie przedsiębiorstwa lub online, co jest wygodne dla pracowników.
Nasze kursy są intensywne, odbywają się dwa razy w tygodniu, a zajęcia indywidualne można dostosować do własnych potrzeb. Uczniowie mogą korzystać z różnych platform do nauki online, takich jak Skype czy Google Meet. Dzięki temu nauka języka angielskiego staje się dostępna dla każdego, niezależnie od lokalizacji.