Surfstrefa to wyjątkowa szkoła windsurfingu, która znajduje się w Jastarni, tuż przy plaży. Nasza ekipa składa się z pasjonatów windsurfingu, którzy dbają o profesjonalizm i bezpieczeństwo podczas szkoleń. Oferujemy lekcje dla dzieci i dorosłych... na każdym poziomie zaawansowania, co sprawia, że każdy może spróbować swoich sił w tym ekscytującym sporcie. Dzięki naszemu dogodnemu położeniu, kursanci mogą cieszyć się spokojem i komfortem, unikając tłumów, co czyni naszą szkołę jednym z najbezpieczniejszych miejsc do nauki w Polsce.
W Surfstrefie oferujemy różnorodne formy szkoleń, w tym lekcje indywidualne oraz grupowe. Nasi doświadczeni instruktorzy są gotowi, aby pomóc Ci w szybkim postępie i nauce technik pływania. Dodatkowo, posiadamy szeroki wybór sprzętu wodnego, w tym deski i pędniki, które są dostępne do wypożyczenia. Nasza oferta obejmuje również katamarany, kajaki oraz skutery wodne, co sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie.
Dla tych, którzy szukają relaksu, mamy strefę wypoczynkową, gdzie można odpocząć po intensywnym dniu na wodzie. Surfstrefa to nie tylko szkoła windsurfingu, ale także miejsce, gdzie można spędzić czas z rodziną i przyjaciółmi, ciesząc się urokami nadmorskiego życia.