Take IT Studio! to niezależne studio gier, które zajmuje się tworzeniem i publikowaniem gier. Nasza misja polega na wspieraniu niezależnych deweloperów w realizacji ich wizji, oferując kompleksowe usługi wydawnicze. Dzięki naszemu podejściu,... deweloperzy mogą skupić się na tworzeniu wspaniałych gier, podczas gdy my zajmujemy się wszystkimi kosztami związanymi z publikacją, w tym portowaniem na konsole, certyfikacją oraz marketingiem.
Nasza oferta obejmuje transparentny podział przychodów, który zaczyna się od 20% dla deweloperów, co oznacza, że zarabiasz od pierwszego dolara, bez ukrytych kosztów czy długich okresów oczekiwania. Szanujemy prawa twórcze naszych partnerów, co oznacza, że wszystkie prawa do własności intelektualnej pozostają w rękach deweloperów. Jesteśmy tu, aby pomóc w dotarciu do szerszej publiczności, nie zabierając przy tym niczego z ich kreatywności.
W Take IT Studio! wierzymy w siłę współpracy i dążenie do doskonałości. Nasz zespół składa się z pasjonatów gier, którzy są gotowi wspierać deweloperów na każdym etapie procesu wydania. Od pierwszego kontaktu, przez umowę partnerską, aż po kampanię marketingową i premierę, jesteśmy z naszymi partnerami na każdym kroku. Nasze doświadczenie i zaangażowanie w rozwój gier sprawiają, że jesteśmy idealnym wyborem dla twórców, którzy pragną wprowadzić swoje projekty na rynek.