Biuro Tana Nieruchomości kompleksowo obsługuje rynek nieruchomości od 2010 roku. Posiadamy licencję zawodową 7422, co potwierdza nasze kompetencje w zakresie pośrednictwa. Oferujemy usługi związane z kupnem, sprzedażą oraz wynajmem mieszkań, domów... i działek. Nasze doświadczenie pozwala nam skutecznie wspierać klientów w znalezieniu wymarzonej nieruchomości, a także w rozwiązywaniu problemów prawnych związanych z obrotem nieruchomościami.
Współpracujemy z kancelariami notarialnymi oraz rzeczoznawcami majątkowymi, co umożliwia nam zapewnienie kompleksowej obsługi. Dodatkowo, oferujemy pomoc w uzyskiwaniu kredytów hipotecznych, co jest istotnym wsparciem dla naszych klientów. Działamy zgodnie z zasadami określonymi w Ustawie o Gospodarce Nieruchomościami, co gwarantuje rzetelność naszych usług.
Specjalizujemy się w sprzedaży i wynajmie mieszkań w Krakowie, a szczególnie w Nowej Hucie, gdzie posiadamy bogatą ofertę. Nasze biuro to miejsce, gdzie klienci mogą liczyć na profesjonalne doradztwo oraz indywidualne podejście do każdej transakcji. Jeżeli masz nieruchomość do sprzedaży lub wynajmu, zachęcamy do kontaktu z naszym biurem, aby skorzystać z naszych usług.