Czyszczenie tapicerki to usługa, która zyskuje na popularności wśród właścicieli mebli i pojazdów. Nasza firma oferuje kompleksowe pranie kanap, narożników, sof, materacy, foteli, krzeseł oraz tapicerki samochodowej. Dzięki zastosowaniu wysokiej
jakości środków chemicznych, takich jak Global, Chemspec czy Kenotek, jesteśmy w stanie skutecznie usunąć nawet najtrudniejsze plamy, w tym żółte przebarwienia po moczu czy krwi. Nasze usługi są dostępne na terenie całego kraju, co sprawia, że każdy może skorzystać z profesjonalnego czyszczenia tapicerki w dogodnym dla siebie miejscu.
W ramach naszych usług oferujemy pranie na mokro oraz czyszczenie parowe, które pozwala na głębokie oczyszczenie materiałów. Dodatkowo, neutralizujemy nieprzyjemne zapachy za pomocą specjalistycznych koncentratów. Każdemu zlecenie poświęcamy tyle czasu, ile potrzeba, co zapewnia dokładność i satysfakcję naszych klientów. W razie potrzeby, możemy powtórzyć proces prania nawet kilka razy, aby osiągnąć najlepsze rezultaty.
Nasza oferta obejmuje również czyszczenie tapicerki skórzanej z impregnacją oraz pranie dywanów. Ceny usług są uzależnione od rozmiaru mebla, stopnia zabrudzenia oraz wybranej metody czyszczenia. Dzięki temu każdy klient może znaleźć odpowiednią dla siebie opcję, dostosowaną do indywidualnych potrzeb.