Tech Dynamic AI dla SAP Finance (FI/CO) to innowacyjne rozwiązanie, które wprowadza sztuczną inteligencję do procesów finansowych w systemach SAP. Nasze usługi obejmują automatyzację faktur, wykrywanie anomalii oraz integracje z systemami SAP ECC... i S/4HANA. Dzięki zastosowaniu AI, możliwe jest szybkie i efektywne przetwarzanie danych, co przekłada się na oszczędność czasu i redukcję błędów. Nasze rozwiązania są zaprojektowane z myślą o bezpieczeństwie i audytowalności, co jest kluczowe w obszarze finansów.
W ramach naszych usług oferujemy m.in. ekstrakcję danych z faktur, klasyfikację oraz propozycje dekretacji. Wykrywanie anomalii pozwala na identyfikację duplikatów i nietypowych księgowań, co zwiększa transparentność procesów finansowych. Integracje z SAP BTP oraz API/OData/IDoc umożliwiają płynne połączenie z istniejącymi systemami, co ułatwia wdrożenie naszych rozwiązań w firmach.
Nasze podejście do automatyzacji procesów finansowych jest elastyczne i dostosowane do potrzeb klientów. Oferujemy szybkie prototypowanie, co pozwala na szybkie uruchomienie PoC i testowanie rozwiązań na rzeczywistych danych. Dzięki temu organizacje mogą w krótkim czasie ocenić korzyści płynące z wdrożenia AI w swoich procesach finansowych.