Nasza firma TECHAC specjalizuje się w instalacjach teletechnicznych i elektrycznych, oferując kompleksowe usługi w zakresie systemów zabezpieczeń, alarmów oraz monitoringu. Działamy na terenie Radomia oraz okolicznych miejscowości, zapewniając... profesjonalne doradztwo, projektowanie oraz montaż systemów alarmowych. Nasze usługi obejmują również konserwację i naprawę anten satelitarnych, cyfrowych oraz naziemnych DVB-T2.
Monitoring wizyjny to kluczowy element zabezpieczeń, który zalecamy nie tylko dla sklepów i zakładów usługowych, ale także dla właścicieli domów jednorodzinnych oraz działek rekreacyjnych. Dzięki naszym systemom możliwe jest stałe monitorowanie obiektów, co pozwala na szybką reakcję w przypadku nieuprawnionego wtargnięcia. Nasz zespół składa się z doświadczonych specjalistów, którzy zajmują się montażem kamer oraz integracją z systemami alarmowymi.
Wykorzystujemy nowoczesny sprzęt, który dobieramy indywidualnie do potrzeb klienta, uwzględniając takie czynniki jak lokalizacja obiektu, obecność ogrodzenia oraz liczba okien i drzwi. Nasze instalacje alarmowe są wyposażone w pasywne czujniki podczerwieni, czujniki magnetyczne oraz centrale umożliwiające łatwe zarządzanie systemem. Gwarantujemy pełną satysfakcję z naszych usług oraz profesjonalne podejście do każdego zlecenia.