Witamy na stronie firmy Techno-tronik, która specjalizuje się w produkcji reduktorów i przetwornic niskiego napięcia. Nasze urządzenia spełniają normy Unii Europejskiej i są dostępne na terenie całej Polski. Cieszą się one dobrą opinią wśród... klientów, dzięki niskiej cenie oraz wysokiej niezawodności. Gwarantujemy szybkie dostawy oraz atrakcyjne upusty cenowe, a także serwis gwarancyjny i pogwarancyjny.
Oferujemy szeroki asortyment sprzętu łączności, w tym radiotelefony i osprzęt CB. Jesteśmy dystrybutorami renomowanych marek, takich jak President, Mass, Lemm, Alan, Motorola, Hyt i Maycom. Każdy z naszych produktów charakteryzuje się wysoką jakością oraz dobrymi parametrami, co przy fachowym montażu zapewnia pełną satysfakcję naszych klientów.
Nasza firma zajmuje się również montażem i serwisem systemów monitoringu wizyjnego oraz alarmowego. Nasi serwisanci są wyspecjalizowani w naprawach urządzeń, korzystając z profesjonalnych testerów, które zapewniają fabryczne parametry pracy. Dzięki temu możemy zagwarantować, że nasze usługi są na najwyższym poziomie, a klienci mogą cieszyć się niezawodnością zakupionych produktów.