TeddyGraphics to agencja specjalizująca się w projektowaniu UX/UI dla systemów regulowanych i wbudowanych. Nasze doświadczenie obejmuje projektowanie interfejsów dla terminali płatniczych, systemów samoobsługowych oraz platform doradczych, które... są zgodne z wymogami prawnymi i dostępności. Dzięki naszym rozwiązaniom, użytkownicy mogą łatwiej i szybciej realizować kluczowe działania, co przekłada się na wyższą efektywność i satysfakcję klientów.
W naszej ofercie znajdują się usługi projektowania UX na poziomie inżynieryjnym, interaktywne prototypowanie oraz testowanie użyteczności. Nasz zespół składa się z doświadczonych projektantów, którzy łączą kreatywność z techniczną precyzją, aby dostarczać rozwiązania, które nie tylko wyglądają dobrze, ale również spełniają oczekiwania użytkowników. Pracujemy z klientami z różnych branż, w tym FinTech, co pozwala nam na dostosowanie naszych usług do specyficznych potrzeb rynku.
Nasze projekty są realizowane z dbałością o szczegóły i zgodność z najlepszymi praktykami UX/UI. Współpracujemy z klientami, aby zrozumieć ich potrzeby i przekształcić je w funkcjonalne i estetyczne rozwiązania. Dzięki temu, nasze projekty nie tylko przyciągają uwagę, ale również skutecznie wspierają cele biznesowe naszych partnerów.