Firma TEK IT, założona w 1998 roku, specjalizuje się w dostarczaniu kompleksowych usług informatycznych oraz sprzedaży sprzętu elektronicznego. Jako autoryzowany partner renomowanych marek, takich jak Microsoft, HP, Toshiba, Intel, AMD, Lenovo i
ASUS, TEK IT zapewnia wysoką jakość usług oraz wsparcie techniczne. Nasza oferta obejmuje naprawę komputerów, laptopów, drukarek, a także smartfonów i tabletów. Dzięki zgranej ekipie specjalistów, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie reagować na potrzeby naszych klientów.
W TEK IT stawiamy na indywidualne podejście do każdego klienta. Nasze usługi są dostosowane do specyficznych wymagań, co pozwala nam na efektywne rozwiązywanie problemów informatycznych. Oferujemy również pomoc w zakresie zakupu nowego sprzętu oraz oprogramowania, a także audyty i modernizacje istniejących systemów. Nasze doświadczenie oraz współpraca z wieloma instytucjami, takimi jak ZGN Warszawa Śródmieście czy Urząd Miasta Milanówka, potwierdzają naszą wiarygodność i profesjonalizm.
Dzięki ciągłemu rozwojowi i dostosowywaniu oferty do zmieniających się potrzeb rynku, TEK IT jest w stanie sprostać oczekiwaniom zarówno małych, jak i dużych firm. Nasze konkurencyjne ceny oraz szybka realizacja usług sprawiają, że jesteśmy liderem w branży informatycznej w regionie. Zapraszamy do skorzystania z naszych usług i dołączenia do grona zadowolonych klientów.