Firma TOM-DAR, działająca na rynku od 2002 roku, specjalizuje się w sprzedaży oraz montażu okien, drzwi, bram garażowych, rolet i parapetów. Nasza siedziba znajduje się w Łyszkowicach, a oferta obejmuje szeroki asortyment produktów w różnych
kolorach i kształtach. Dzięki współpracy z renomowanymi producentami, takimi jak Veka, Aluplast czy Forest, możemy zapewnić naszym klientom najwyższą jakość w atrakcyjnych cenach.
Naszym celem jest zadowolenie klientów, dlatego stawiamy na solidność i estetykę wykonania. Oferujemy kompleksowe doradztwo, które uwzględnia unikalne cechy projektów oraz preferencje klientów. Nasi specjaliści pomogą w doborze odpowiednich produktów, które spełnią oczekiwania dotyczące izolacyjności cieplnej, wytrzymałości konstrukcji oraz estetyki.
Dysponujemy własnym zespołem profesjonalistów, którzy zajmują się montażem stolarki zewnętrznej. Gwarantujemy fachową obsługę oraz wsparcie na każdym etapie realizacji zamówienia. Nasza oferta skierowana jest zarówno do klientów indywidualnych, jak i firm, co pozwala nam na realizację projektów w różnych obiektach, w tym domach pasywnych i energooszczędnych.