Dietetyk Rabka oferuje kompleksowe usługi dietetyczne, które są dostosowane do indywidualnych potrzeb każdego pacjenta. Nasza oferta obejmuje nie tylko pomoc w odchudzaniu, ale także wsparcie w zdrowym i świadomym odżywianiu. Współpracujemy z... osobami borykającymi się z nadwagą, niedowagą oraz tymi, którzy pragną poprawić swoje nawyki żywieniowe. Dzięki indywidualnemu podejściu oraz bogatemu doświadczeniu, jesteśmy w stanie opracować jadłospisy, które uwzględniają preferencje smakowe oraz styl życia naszych klientów.
Oferujemy również testy nutrigenetyczne, które pozwalają lepiej zrozumieć potrzeby organizmu. Nasze usługi obejmują psychodietetykę, co oznacza, że pomagamy nie tylko w doborze odpowiednich produktów, ale także w pracy nad motywacją i zmianą nawyków. Wspieramy naszych pacjentów w budowaniu zdrowej odporności oraz w profilaktyce chorób poprzez odpowiednie żywienie. Nasze gabinety znajdują się w czterech lokalizacjach: Rabka Zdrój, Mszana Dolna, Nowy Targ i Czarny Dunajec, co ułatwia dostęp do naszych usług.
Zachęcamy do skorzystania z konsultacji online lub telefonicznych, co daje możliwość uzyskania fachowej pomocy w dogodny sposób. Naszym celem jest nie tylko pomoc w osiągnięciu wymarzonej sylwetki, ale przede wszystkim poprawa ogólnego stanu zdrowia i samopoczucia naszych pacjentów.