Top Tigra to sklep z częściami samochodowymi, który powstał w 2007 roku w Czechowicach-Dziedzicach. Specjalizujemy się w sprzedaży części do samochodów marki Opel, oferując zarówno części nowe, jak i używane oraz zamienniki. Nasza oferta obejmuje... również kosmetyki i akcesoria do aut, a także części eksploatacyjne do różnych marek pojazdów. Dzięki nowoczesnemu magazynowi, w którym znajduje się kilka tysięcy części, jesteśmy w stanie szybko zaspokoić potrzeby naszych klientów.
W Top Tigra zapewniamy profesjonalne doradztwo w doborze odpowiednich części. Nasz zespół składa się z pasjonatów motoryzacji, którzy chętnie dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem. Oferujemy ekspresową wysyłkę zamówień oraz wysoką jakość obsługi, co potwierdzają pozytywne opinie naszych klientów. Jesteśmy dumni z ponad 2000 pozytywnych komentarzy na Allegro, co świadczy o naszym zaangażowaniu w zadowolenie klientów.
Dodatkowo, w naszej ofercie znajduje się również wulkanizacja opon. Prowadzimy pełen serwis, który obejmuje naprawę ogumienia, wymianę opon, wyważanie oraz montaż i demontaż kół. Dzięki nowoczesnemu sprzętowi, jesteśmy w stanie szybko i skutecznie zrealizować wszystkie usługi związane z oponami, co czyni naszą ofertę kompleksową i dostosowaną do potrzeb kierowców.