Nazywam się Tomasz Pawęzka i od ponad 30 lat pracuję w mediach, specjalizując się w transformacji cyfrowej oraz narzędziach sztucznej inteligencji. Moim celem jest wspieranie organizacji w wdrażaniu nowoczesnych rozwiązań, które pozwalają na... efektywne zarządzanie treściami oraz rozwijanie kompetencji cyfrowych zespołów. Współtworzyłem Multiportal24, dedykowany system CMS dla mediów lokalnych, a także prowadziłem e-Journalism University, w którym uczestniczyło ponad 1700 osób. Dzięki mojemu doświadczeniu, mogę dostarczyć kompleksowe usługi szkoleniowe i doradcze, które odpowiadają na specyficzne potrzeby różnych sektorów.
W ramach mojej oferty, skupiam się na trzech kluczowych obszarach: transformacji cyfrowej redakcji, narzędziach AI w edukacji oraz komunikacji instytucji JST. Oferuję audyty redakcji cyfrowej, które obejmują analizę SEO, struktury treści oraz UX, a także doradztwo strategiczne, które pozwala na opracowanie skutecznych strategii treści. Szkolenia i warsztaty, które prowadzę, są dostosowane do poziomu zaawansowania uczestników, co sprawia, że są one efektywne i praktyczne.
Moje podejście do edukacji i szkoleń opiera się na praktycznych doświadczeniach oraz nowoczesnych metodach dydaktycznych. Wspieram nauczycieli i zespoły edukacyjne w wykorzystaniu sztucznej inteligencji w codziennej pracy, co pozwala na automatyzację procesów oraz tworzenie innowacyjnych materiałów dydaktycznych. Dzięki temu, uczestnicy moich szkoleń są lepiej przygotowani do wyzwań współczesnej edukacji.