GUT & FAIR

Emlakçı emlakçı ev daire satış değerleme Neunkirchen değerleme

İletişim bilgileri
Hiçbir şeyi şansa bırakmayın! Gayrimenkul satışı, bir insanın hayatındaki en önemli işlemlerden biridir. Bunun nedenleri genellikle pek de hoş olmasa da. Boşanma, miras, ödeme aczi, çoğu zaman sevilen gayrimenkulün satılmasının nedenleridir.
Veda...

9 Yorumlar

100 Yorum ProvenExpert.com'da

4,88 5 üzerinden
Tavsiye
Son derece keyifli bir görüntüleme, her şeyi görmek için bolca zaman, tıpkı bir görüntülemeyi hayal ettiğiniz gibi.
23.03.2025Anonim olarak
GUT & FAIR GUT & FAIR adresinden yorum yapıldı:
Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Biz çok memnun kaldık!
LG
Tavsiye
Bayan Zenz, hayalimizdeki mülkü arayışımızda bize mükemmel destek verdi. Profesyonelliği ve bağlılığı etkileyiciydi. İstediğimiz eve sahip olduğumuzdan emin olmak için çok zaman ve çaba harcadı. Onun yardımı sayesinde yeni evimizi bulduk. Bayan Zenz'i tereddütsüz tavsiye edebiliriz! 😊
24.07.2024Erika S.
Tavsiye
Bayan Zenz çok iyi hazırlanmıştı, bize çok profesyonel bir mülk turu verdi ve neredeyse tüm sorularımızı yanıtladı.
21.05.2024Anonim olarak
Tavsiye
Zaman konusunda bir hata yapmış olmama rağmen, Bayan Zenz inceleme ve hazırlık konusunda çok iyi bir iş çıkardı.
20.05.2024Sybille S.
Tavsiye
Tur sırasında keyifli, arkadaş canlısı ve yetkin rehber.
17.04.2024Anonim olarak
5 üzerinden 3,60
İyi
Tavsiye
Cevaplar hızlıydı ve randevu da öyleydi. Evin görülmesi profesyonelceydi ve tüm soruları yanıtlamaya çalıştılar. Evi görüntülerken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda da ipuçları verildi.
10.04.2024Stefan P.
Bayanlar ve baylar,

Neunkirchen'deki incelememiz için size teşekkür etmek isteriz. Bay Balaj çok nazik ve kibardı.
Uzmanlığı ve birçok sorumuza gösterdiği sabırla çok iyi bir izlenim bıraktı. Çok övgüye değer!

Çok teşekkür ederim

Preqi ailesi
26.03.2024P.
Tavsiye
Bilgi ve destek mükemmel ve çok tatmin ediciydi.
Onları kesinlikle başkalarına tavsiye edeceğiz.
22.02.2024Franz S.
Tavsiye
Bayan Zenz her şeyi çok profesyonelce yaptı. Onu seçtiğimiz için çok mutluyuz. Bu nedenle Bayan Zenz'i şimdiden birkaç kez tavsiye ettik. Büyük desteğiniz ve yorulmak bilmeyen çabalarınız için teşekkür ederiz. Saygılarımla, List ailesi
22.02.2024Anonim olarak
5 üzerinden 4,85
Tavsiye
Mülkün piyasaya uygun olarak değerlendirilmesi; satış belgelerinin çok iyi hazırlanması; emlakçı Julia Zenz, ilgili taraflardan bilgi almak için günün her saati fiilen hazırdı; çok profesyonel destek, böylece satın alma sözleşmesi ilk temastan sadece 2 ay sonra imzalanabildi; genel olarak çok tatmin edici ve iyi bir çalışma; adil
08.09.2023Anonim olarak
Tavsiye
Julia Zenz tarafından sağlanan destekten çok memnun kaldım, her şey çok iyi organize edildi, haberler olduğunda sürekli bizimle iletişime geçildi ve Gut und Fair'i şiddetle tavsiye edebilirim!
31.08.2023M.
Bayan Julia Zenz'den çok iyi tavsiyeler
16.07.2023M. M.
Tavsiye
Çok yetkin tavsiyeler, Bayan Zenz çok kararlı ve deneyimli, çok teşekkür ederim!
03.05.2023Robert F.
Tavsiye
İlk temastan devir teslimine kadar süreç profesyonel ve keyifli geçti. Bayan Zenz her zaman ulaşılabilirdi, sorularımızı hızlı ve yetkin bir şekilde yanıtladı ve sadece tavsiye edilebilir. Mükemmel işbirliği için çok teşekkürler!
28.04.2023Anonim olarak
5 üzerinden 4,60
Tavsiye
Hem arkadaş canlısı hem de yetkin olan Bayan Zenz ile sadece mükemmel bir şekilde hazırlandığı ve mülkümü profesyonelce ve iyi bir şekilde değerlendirmek için gerçekten çok zaman harcadığı bir video görüşmesi yaptığım için henüz çok fazla değerlendirme yapamam! Çok teşekkür ederim!
25.04.2023Anonim olarak
Tavsiye
Gut & Fair - isim her şeyi söylüyor! Bayan Julia Zenz bize harika bir ev gösterdi. Dostça bir karşılama aldık ve kapsamlı bilgi verildi. Sorularımız insani, yetkin ve ilgili bir şekilde yanıtlandı. Kendimizi iyi bilgilendirilmiş ve tamamen rahat hissettik ve Bayan Zenz'i sadece sıcak bir şekilde tavsiye edebiliriz. Büyük aile Dittrich/Bauer
06.03.2023Anonim olarak
Tavsiye
Bayan Zenz'den gerçekten mükemmel bir çalışma - mülk konusunda biraz deneyimim var ama o çok profesyonel ve hoştu
Teşekkür ederim.
02.02.2023Dagmar K.
GUT & FAIR GUT & FAIR adresinden yorum yapıldı:
Çok teşekkür ederiz 🙏🏻 çok mutluyuz
5 üzerinden 4,75
Tavsiye
Bayan Zenz evimizin satışında bize çok yardımcı oldu ve elimizden çok iş aldı. Kendisiyle olan iyi işbirliğimiz için çok minnettarız ve onu şiddetle tavsiye edebiliriz.
Altı ay sonra hala onunla iletişim halindeyiz ve onu güncel tutuyoruz

Çok teşekkür ederim
24.10.2022Florian K.
Tavsiye
Bayan Zenz her zaman teslim tarihlerimize uymaya çalıştı ve her zaman ulaşılabilirdi.
21.10.2022Anonim olarak
Tavsiye
Olağanüstü uzmanlık, süper güzel, arkadaşça tavsiyeler!
Kendimizi hemen rahat hissettik ve istediğimiz zaman Bayan Zenz ile tekrar bir görüntüleme rezervasyonu yapardık
20.10.2022Anonim olarak

15.11.2025

ProvenExpert.com'da 2 Lokasyon

1 Değerlendirme
4.80 5 üzerinden
Riener Real Immobilien e.U.
Submit a review

Mesajınız GUT & FAIR

Lütfen kırmızı ile vurgulanan alanı doldurun.
Lütfen kırmızı ile vurgulanan alanı doldurun.
Geçersiz e-posta adresi
* zorunlu alanlar
Geçersiz karakterler. Yalnızca rakamlar ve boşluk karakterleri kullanılabilir.

gizlilik politikasını kabul ediyorum.

GUT & FAIR hakkındaki tüm yorumlar ve deneyimler, bunları oluşturan ve gönderen kişilerin öznel görüşleridir  |  Bu sayfanın içeriğinden profil sahibi sorumludur  |   Profil o zamandan beri aktif 08.05.2016  |  Son güncelleme: 12.01.2026   |  Rapor profili

Yetkin profesyoneller ararken daha fazla şeffaflık ve güvenlik

Gerçek müşteri görüşleri
Diğer müşterilerin deneyimlerinden yararlanın: ProvenExperts onaylı müşteri yorumları, doğru ürün veya hizmeti seçmenize yardımcı olabilir.
Etkili müşteri geri bildirimi
ProvenExpert, bir şirketin tüm hizmet yelpazesinin (örneğin müşteri hizmetleri, danışmanlık) gözden geçirilmesine olanak tanır. Bu şekilde, tüm alanlardaki hizmet kaliteniz hakkında ayrıntılı bir genel bakış elde edersiniz.
Bağımsız incelemeler
ProvenExpert ücretsiz, bağımsız ve tarafsızdır. Müşteriler değerlendirmelerini kendi rızalarıyla yaparlar - görüşleri satılık değildir. Ve incelemelerin içeriği para veya başka herhangi bir yolla etkilenemez.

İyi itibarınız:
Dünyanın en iyi reklamı!

Tüm tüketicilerin yüzde 85'i çevrimiçi incelemelere kişisel tavsiyeler kadar güveniyor.

ProvenExpert ile dünyanın en iyi reklamcılığına güvenebilirsiniz: memnun müşterilerinizin sesleri.
Değerlendirme Kuralları  |  Kalite Güvencesi  |  Gizlilik Politikası  |  Yasal Uyarı  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH