Hermest Hair Transplant Clinic

Hair Transplant Turkey - Istanbul

İletişim bilgileri
Considered the heart of the world, Istanbul is now considered the center of hair transplantation operations. It has been the most preferred place in hair transplantation with both cost and satisfying results.
Hermest Hair Transplant Clinic...

İletişim bilgileri

Verimlilik

Yaratıcı dürtü

1.189 Yorum ProvenExpert.com'da

Tavsiye
Süreç baştan sona sorunsuzdu. Klinik hakkında sadece olumlu deneyimlerimi paylaşabilirim.
11.06.2025N.
Tavsiye
İlk başta oldukça endişeliydim çünkü her şey yabancı geliyordu, ancak ekip en başından itibaren güvenilir bir ortam yarattı. Ulaşım rahattı ve otel mükemmel bir konumdaydı. Klinikteki profesyonellik endişelerimi hafifletti. Sadece 5 saat içinde 4600 greft yaptılar ve verimliliğe hayran kaldım. Bu olumlu deneyime dayanarak önümüzdeki yıl ek işler için geri dönmeyi planlıyorum. Teşekkür ederim!
11.06.2025Gabor S.
Tavsiye
Şu ana kadar deneyimim harika oldu; uzun zamandır bu kalitede bir klinik görmemiştim. Sonuçları görmek için sabırsızlanıyorum!
11.06.2025D.
Tavsiye
Çok profesyonel bir ekiple harika bir deneyim yaşadım. İşlemimin üzerinden 14 ay geçti ve estetik sonuçlar olağanüstü. Artık bir daha asla saç çıkmayacağını düşündüğüm bölgelerde saçlarım var ve sonuçları üç ay sonra görmeye başladım. Son derece memnunum ve bu kliniği tekrar tercih ederim.
11.06.2025G.
Tavsiye
Klinik ziyareti benim için olağanüstüydü. Başkalarıdan çok iyi yorumlar duymuştum ve oraya varır varmaz bunların doğru olduğunu anladım. Havaalanından beni aldılar ve çok güzel bir otelde konaklamamı sağladılar. Ameliyat sorunsuz geçti ve tesisin temizliği çok etkileyiciydi. Doktorlar ve hemşireler çok profesyoneldi ve ameliyat sırasında kendimi tamamen rahat hissettim.
11.06.2025Luca R.
Tavsiye
İletişim düzeyi olağanüstüydü! Tüm deneyim son derece profesyoneldi. Bu kliniği şiddetle tavsiye ederim. Tedavi sonrası bakım da harikaydı.
11.06.2025Samuel G.
Tavsiye
Personel inanılmaz derecede yardımcı oldu ve tüm süreç boyunca bana rehberlik etti. Her şey sorunsuz geçti ve işlem sonrası bakımla ilgili talimatlar net bir şekilde aktarıldı.
11.06.2025Omar R.
Tavsiye
Saç dökülmesi konusunda zorlu bir durumla karşı karşıya kaldım ve arkadaşlarımın tavsiyeleri üzerine bir kliniğe gitmeye karar verdim. Oradaki deneyimim harika geçti ve tüm endişelerim giderildi. Bu kliniği arkadaşlarıma kesinlikle tavsiye edeceğim.
11.06.2025Mikhail P.
Tavsiye
3 Kasım 2023 tarihinde bu klinikte saç ekimi ameliyatı oldum ve bana 5100 greft ekildi. Ertesi gün New York’a döndüm. Klinikle ilgili deneyimim tek kelimeyle muhteşemdi. Doktorlar ve personel son derece profesyonel ve bilgiliydi; klinikte hijyen standartları da mükemmeldi. Dr. Sevim ve Dr. Esra, işlem boyunca bana inanılmaz derecede destek oldular ve çok özen gösterdiler. Teknisyenler de çok cana yakındı ve bana harika bir bakım sağladılar. Genel olarak, baştan sona harika bir deneyim oldu ve iyileşme sürecim de iyi gidiyor. Sonuçlar konusunda iyimserim!
11.06.2025Ali M.
Tavsiye
Birkaç gün önce klinikte saç ekimi ameliyatımı oldum ve Mısır’a döndüm. Havaalanına varışımdan ayrılışıma kadar her şey kusursuz bir şekilde organize edilmişti. Tıbbi ekip ve doktorlar samimi ve profesyoneldi. Ameliyat öncesi ve sonrası tüm işlemler bana net bir şekilde açıklandı. Klinik tertemizdi ve tüm süreç sorunsuz geçti. Saç ekimi için güvenilir bir yer arayan herkese bu kliniği şiddetle tavsiye ederim.
11.06.2025Ahmad D.
Tavsiye
Bu klinik gerçekten harika: profesyonel, nazik, iyi organize edilmiş ve temiz! Daha iyi bir seçim yapamazdım. Herkese şiddetle tavsiye ederim!
11.06.2025Lucas V.
Tavsiye
İşlemden birkaç hafta sonra ilk değerlendirmemi paylaşmıştım ve altı ay sonra da bir güncelleme yapmak istedim. Saçlarım harika bir şekilde yeniden uzadı, neredeyse ergenlik dönemimdeki gibi! İlk ayda biraz kaşıntı yaşadım, ama sonra geçti. Saç dökülmesi sorununu yaşadıktan sonra elde ettiğim bu sonuçlar özgüvenimi gerçekten artırdı. Bu kliniği seçmek harika bir karardı; süreci kolaylaştırdılar ve ameliyat sonrası endişelerime karşı çok duyarlı davrandılar.
11.06.2025Jason O.
Tavsiye
Merhaba, ben Eduardo, Brezilya’dan 28 yaşındayım. Kısa bir süre önce bu klinikte saç ekimi oldum ve bu harika deneyimimi paylaşmak istiyorum. İlk danışma görüşmesinden ameliyat sonrası bakım sürecine kadar her şey son derece profesyonel bir şekilde yürütüldü. Personel, kendimi rahat ve güvende hissetmemi sağladı. Saç ekimi için güvenilir bir yer arayan herkese bu kliniği şiddetle tavsiye ederim. Tıbbi ekibin uzmanlığı ve yarattıkları sıcak ortam, bende gerçekten güven uyandırdı. Ameliyat öncesi organizasyon kusursuzdu ve her konuda bana rehberlik ettiler. Tıbbi ekibin profesyonelliği ve özenine ne kadar teşekkür etsem azdır. Ameliyat sonrası takip çok kapsamlıydı ve tüm bakım talimatlarını anladığımdan emin olundu. Kliniğin temizliği övgüye değerdi; hijyenik ve sıcak bir atmosfer yaratıyordu. Genel olarak, bu deneyim için çok minnettarım ve saç ekimi yaptırmayı düşünen herkese bu kliniği şiddetle tavsiye ediyorum.
10.06.2025Ernesto S.
Tavsiye
İlk temastan itibaren ekip son derece destekleyiciydi. İnternette araştırma yaptıktan sonra bu kliniği buldum ve sundukları paketlerden çok etkilendim. Klinikte karşılandığımda sıcak bir şekilde karşılandım ve işlemimden önce ve sırasında her adımda bilgilendirildim. Süreç sorunsuz geçti ve ekip baştan sona harika bir iş çıkardı. Ayrıca ameliyat sonrası her türlü soruma da cevap vermeye hazırlar. Saç ekimi yaptırmayı düşünen herkese bu kliniği şiddetle tavsiye ederim; gerçekten muhteşemlerdi ve sonuçlarımdan çok memnunum!
10.06.2025Steven E.
Tavsiye
Sıcak bir karşılama gördüm ve tüm ekibin olağanüstü profesyonelliğine şahit oldum. Başlangıçta biraz endişeliydim, ancak onlar sayesinde rahatlayabildim. Sonuçtan çok memnunum!
10.06.2025Raffaele C.
Tavsiye
Kliniğe varır varmaz içim rahatladı. Personel, profesyonellik ve nezaketin tam bir örneğiydi; potansiyel olarak ürkütücü olabilecek bir deneyimi rahatlatıcı bir deneyime dönüştürdüler. Tanıştığım her ekip üyesi sadece yetkin olmakla kalmayıp aynı zamanda gerçekten de şefkatliydi; kendimi değerli ve anlaşılmış hissetmemi sağladılar. Tüm sorularımı ayrıntılı bir şekilde yanıtladıkları için iletişimleri olağanüstüydü. Saç ekimi büyük bir titizlikle gerçekleştirildi ve ameliyat sonrası destek de aynı derecede etkileyiciydi. Saç ekimi yaptırmayı düşünen herkese bu kliniği şiddetle tavsiye ederim!
10.06.2025Vladimir P.
Tavsiye
Klinikle ilgili bir haber programını izledikten sonra, bir iş arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu kliniği tercih etmeye karar verdim. Tüm süreç verimli bir şekilde yürütüldü; klinik, seyahat, konaklama ve ameliyatla ilgili tüm ayrıntıları sorunsuz bir şekilde halletti. Tıbbi ekip çok cana yakındı, tüm sorularımı yanıtladı ve mükemmel bir ameliyat sonrası bakım sağladı. Ameliyatımı üç günden az bir süre önce oldum ve nihai sonuçlar hakkında henüz bir yorumda bulunamıyorum, ancak genel deneyimimden hiçbir şikayetim yok.
10.06.2025H.
Tavsiye
Gerçekten mükemmel bir deneyim yaşadım. Her şey sorunsuz gitti ve süreç boyunca kendime çok iyi bakıldığını hissettim!
10.06.2025Olivier S.
Tavsiye
The clinic I visited was exceptionally professional and well-organized. My entire experience was fantastic. Everyone at the clinic is well-trained and the staff are genuinely cheerful and caring. Dr. Ahmet Murat, my consultant, truly knows his craft. The post-operative care was also impressive. Even after I returned home, they checked in to ensure everything was on track. My recovery has been smooth with no issues. Great job!
10.06.2025Michael J.
Tavsiye
My recent hair transplant experience at Hermest Hair Clinic was outstanding. From the moment I arrived, I was impressed with their professionalism and the level of care provided. I’m thrilled with the results! The natural-looking hairline and density achieved far exceeded my expectations, significantly boosting my confidence.
10.06.2025Paul J.

1.156 Derecelendirmeler Google Maps

31.08.2026
Submit a review

Mesajınız Hermest Hair Transplant Clinic

Lütfen kırmızı ile vurgulanan alanı doldurun.
Lütfen kırmızı ile vurgulanan alanı doldurun.
Geçersiz e-posta adresi
* zorunlu alanlar
Geçersiz karakterler. Yalnızca rakamlar ve boşluk karakterleri kullanılabilir.

gizlilik politikasını kabul ediyorum.

* Hermest Hair Transplant Clinic hakkındaki tüm yorumlar ve deneyimler, bunları oluşturan ve gönderen kişilerin öznel görüşleridir  |  Bu sayfanın içeriğinden profil sahibi sorumludur  |   Profil o zamandan beri aktif 03.02.2019  |  Son güncelleme: 31.08.2026   |  Rapor profili

Yetkin profesyoneller ararken daha fazla şeffaflık ve güvenlik

Gerçek müşteri görüşleri
Diğer müşterilerin deneyimlerinden yararlanın: ProvenExperts onaylı müşteri yorumları, doğru ürün veya hizmeti seçmenize yardımcı olabilir.
Etkili müşteri geri bildirimi
ProvenExpert, bir şirketin tüm hizmet yelpazesinin (örneğin müşteri hizmetleri, danışmanlık) gözden geçirilmesine olanak tanır. Bu şekilde, tüm alanlardaki hizmet kaliteniz hakkında ayrıntılı bir genel bakış elde edersiniz.
Bağımsız incelemeler
ProvenExpert ücretsiz, bağımsız ve tarafsızdır. Müşteriler değerlendirmelerini kendi rızalarıyla yaparlar - görüşleri satılık değildir. Ve incelemelerin içeriği para veya başka herhangi bir yolla etkilenemez.

İyi itibarınız:
Dünyanın en iyi reklamı!

Tüm tüketicilerin yüzde 85'i çevrimiçi incelemelere kişisel tavsiyeler kadar güveniyor.

ProvenExpert ile dünyanın en iyi reklamcılığına güvenebilirsiniz: memnun müşterilerinizin sesleri.
Değerlendirme Kuralları  |  Kalite Güvencesi  |  Gizlilik Politikası  |  Yasal Uyarı  © 2011 - 2026 Expert Systems GmbH