Çorlu Özel Dikkatli Kaşifler Anaokulu, eğitimci ve yazar Zeynep Taşpınar tarafından kurulan, oyun temelli ve değer odaklı bir okul öncesi eğitim kurumudur. Çorlu'da kreş ve anaokulu arayışındaki aileler için güvenli, sevgi dolu ve özgürce... keşfetmeye dayalı bir ortam sunuyoruz. Öğleden önce, öğleden sonra ve tam gün (08:00 - 18:00) eğitim seçeneklerimizle hem çocukların hem de velilerin ihtiyaçlarına esnek çözümler sağlıyoruz.
Eğitim modelimizde temel amacımız çocuklara sadece bilgi aktarmak değil; onları deneyimleyerek öğrenmeye teşvik etmek ve günlük yaşam becerileri kazanmalarını sağlamaktır. Zihinsel, fiziksel, duygusal, karakter ve dil gelişimi branşlarımızla çocuklarımızı yalnızca ilkokula değil, hayata hazırlıyoruz. Ev sıcaklığını yüksek profesyonel standartlarla buluşturan okulumuzda, 3-5 yaş arası her grubun bireysel ihtiyaçlarına özel, dikkat ve odak geliştiren programlar uygulamaktayız.
İşletme profilinizin sahipliğini alarak işletmenizi büyütün, işletme bilgileriniz üzerinde tam kontrol sağlayın ve müşterilerinizle etkileşim kurmak için güçlü araçların kilidini açın.
Profilinizin sahipliğini almanın avantajları:
Müşteri yorumlarına doğrudan yanıt verme
İşletme bilgilerini ve çalışma saatlerini güncelleme
Analitik ve müşteri içgörülerine erişim
ProvenExpert'e bir rapor gönderin
Kalite güvencesi, ProvenExpert için en önemli önceliktir ve kullanım şartlarına ve inceleme yönergelerine sıkı sıkıya bağlıdır.
Hala şartların ihlal edildiğini düşünüyorsanız, ProvenExpert kalite güvence ekibi tarafından incelenmek üzere bildirmek için aşağıdaki iletişim formunu kullanabilirsiniz.
Hakeme e-posta gönder
* Gerekli alanlar
Bu yorumu üzerinde zaten paylaştınız. Tekrar paylaşmanız çoğaltmaya neden olabilir.
Devam edilsin mi?