TR Ubezpieczenia to firma z siedzibą w Gorlicach, która od 2000 roku oferuje szeroki wachlarz ubezpieczeń dla klientów indywidualnych oraz firm. Nasza oferta obejmuje ubezpieczenia komunikacyjne, takie jak OC, NNW, Autocasco oraz Assistance, a
także ubezpieczenia majątkowe, w tym dla budynków osób fizycznych i rolnych. Dzięki współpracy z wieloma towarzystwami ubezpieczeniowymi, jesteśmy w stanie dostosować oferty do indywidualnych potrzeb naszych klientów, zapewniając im najlepsze warunki i ceny.
Nasza firma cieszy się zaufaniem ponad 2500 klientów, którzy doceniają jakość naszych usług oraz profesjonalizm obsługi. W TR Ubezpieczenia stawiamy na bezpieczeństwo i komfort naszych klientów, oferując im wsparcie w trudnych sytuacjach oraz elastyczne rozwiązania ubezpieczeniowe. Nasze doświadczenie oraz pozytywne opinie klientów są dla nas najlepszą rekomendacją, a my nieustannie dążymy do podnoszenia standardów naszych usług.
Wierzymy, że inwestycja w ubezpieczenia to klucz do spokojnego życia. Oferujemy kompleksową obsługę, która obejmuje nie tylko sprzedaż polis, ale także doradztwo w zakresie wyboru odpowiednich ubezpieczeń. Naszym celem jest zapewnienie klientom poczucia bezpieczeństwa oraz wsparcia w każdej sytuacji, co czyni naszą ofertę wyjątkową na tle konkurencji.