TU ROSNĘ to miejsce, które powstało z pasji do rozwoju dzieci i ich twórczości. Nasza siedziba znajduje się w Sosnowcu, gdzie oferujemy różnorodne zajęcia dla dzieci w wieku od 0 do 14 lat. Nasz zespół składa się z wykwalifikowanych specjalistów,... w tym neurologopedów, logopedów, pedagogów i terapeutów, którzy z zaangażowaniem wspierają dzieci w pokonywaniu trudności rozwojowych. Zajęcia prowadzone są w przyjaznej atmosferze, co sprzyja nauce i integracji społecznej.
W naszej ofercie znajdują się terapie indywidualne oraz grupowe warsztaty edukacyjne i artystyczne. Organizujemy również okazjonalne imprezy, takie jak Halloween czy Mikołajki, które są doskonałą okazją do zabawy i nauki w grupie. TU ROSNĘ to także przestrzeń dla rodziców, gdzie mogą się spotkać, wymieniać doświadczeniami i uczestniczyć w warsztatach. Naszym celem jest stworzenie małej społeczności, w której dzieci i rodzice czują się akceptowani i wspierani.
W TU ROSNĘ wierzymy, że praca dziecka to zabawa, dlatego nasze zajęcia są zaprojektowane tak, aby łączyć naukę z radością i kreatywnością. Dzięki różnorodnym metodom i podejściu dostosowanemu do potrzeb dzieci, pomagamy im rozwijać umiejętności, które będą przydatne w przyszłości.