Nasza firma, TwojGrunt.pl, specjalizuje się w uzyskiwaniu zgód KOWR na nabycie oraz zbycie nieruchomości rolnych. Działamy na rynku nieruchomości od 2012 roku, oferując kompleksowe usługi pośrednictwa oraz doradztwa. Nasz zespół składa się z... doświadczonych prawników, pośredników w obrocie nieruchomościami oraz geodetów, co pozwala nam skutecznie wspierać klientów w realizacji ich zamierzeń. Dzięki indywidualnemu podejściu do każdej sprawy, jesteśmy w stanie zapewnić wysoką skuteczność w uzyskiwaniu wymaganych decyzji administracyjnych.
W przypadku chęci zakupu nieruchomości rolnej przez osoby nieposiadające statusu rolnika, konieczne jest uzyskanie zgody KOWR. Nasza firma oferuje pomoc w przygotowaniu odpowiednich wniosków oraz dokumentacji, co znacznie ułatwia cały proces. Zajmujemy się również uzyskiwaniem warunków zabudowy, co jest niezbędne dla osób planujących budowę na zakupionych gruntach. Nasze usługi obejmują teren całej Polski, co sprawia, że jesteśmy dostępni dla klientów z różnych regionów.
Dzięki naszemu doświadczeniu oraz znajomości przepisów prawnych, możemy zagwarantować, że prawie 100% wniosków składanych z naszą pomocą kończy się pozytywnym rozpatrzeniem. Współpraca z nami to oszczędność czasu i pewność, że wszystkie formalności zostaną załatwione w sposób profesjonalny i zgodny z obowiązującymi przepisami.