Jesteśmy zespołem działającym na rynku ubezpieczeń od przeszło 10 lat, co pozwoliło nam zdobyć ugruntowaną pozycję oraz nienaganną opinię. Naszym priorytetem jest dobro Klienta, które stawiamy na pierwszym miejscu. Dzięki temu zaufało nam już... ponad 2500 klientów, którzy doceniają nasze zaangażowanie i profesjonalizm. Oferujemy szeroki wachlarz ubezpieczeń, w tym ubezpieczenia na życie, majątkowe, komunikacyjne oraz firmowe. Nasza oferta jest zawsze dostosowana do indywidualnych potrzeb klientów, co sprawia, że każdy może znaleźć coś dla siebie.
W naszej agencji ubezpieczeniowej stawiamy na jakość i przystępność. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były w najkorzystniejszej cenie, co czyni naszą ofertę atrakcyjną na rynku. Oferujemy również leasingi pojazdów, elektroniki oraz sprzętu i maszyn, co pozwala naszym klientom na łatwe i szybkie pozyskanie finansowania. Dzięki współpracy z kilkunastoma bankami, jesteśmy w stanie przygotować dla naszych klientów najkorzystniejsze oferty.
Nasza siedziba znajduje się w Istebnej, gdzie chętnie przyjmujemy klientów. Spotkania umawiamy indywidualnie, aby dostosować się do potrzeb każdego z naszych klientów. Jesteśmy dostępni zarówno w biurze, jak i online, co ułatwia kontakt i załatwienie spraw związanych z ubezpieczeniami oraz finansowaniem.