Ubezpieczenia Dukla - FHU MACX, Maciej Kostyra to agencja ubezpieczeniowa działająca na rynku od 2006 roku. Specjalizujemy się w szerokim zakresie ubezpieczeń, oferując zarówno polisy dla klientów indywidualnych, jak i kompleksową obsługę dla... firm. Nasza oferta obejmuje ubezpieczenia majątkowe, komunikacyjne, na życie, a także ubezpieczenia dla rolników i podróżne. Dzięki naszemu doświadczeniu i profesjonalizmowi, jesteśmy w stanie dostosować ofertę do indywidualnych potrzeb każdego klienta, co czyni naszą agencję wyjątkową na tle konkurencji.
W naszej agencji stawiamy na jakość obsługi oraz rzetelność. Zespół doświadczonych agentów zapewnia fachowe doradztwo, a także pomoc w dopełnieniu wszelkich formalności związanych z ubezpieczeniami. Zaufało nam już ponad 3000 klientów, co świadczy o wysokim poziomie zadowolenia z naszych usług. Oferujemy konkurencyjne ceny oraz liczne promocje, co sprawia, że nasze ubezpieczenia są dostępne dla każdego.
Nasza oferta jest bogata i różnorodna, co pozwala na pełną ochronę Twojego majątku, życia i zdrowia. Dzięki ciągłemu poszerzaniu kompetencji oraz uczestnictwu w szkoleniach, jesteśmy na bieżąco z aktualnymi potrzebami rynku. Wybierając Ubezpieczenia Dukla, masz pewność, że Twoje bezpieczeństwo jest w dobrych rękach.